Formthotics

Formthotics Såler

– Omkring 3 ud af 4 mennesker vil på et tidspunkt i deres liv opleve fodsmerter.

Problemer med fødderne, såvel som ømme knæ og endda rygsmerter, er ofte forårsaget af ens benstilling og måden man løber, går og står på.

Den gode nyhed er at man ikke behøver finde sig i hverken fodsmerter, bensmerter eller smerter i ryggen!

Hvis trætte og ømme fødder er dit problem, så er vores helbred og livsstilsserie den rette løsning for dig.
Du behøver ikke at dyrke nogen former for sport for at kunne drage nytte af Formthotics.
Mange mennesker får ømme og trætte fødder af bare at stå og gå rundt i deres normale hverdagssko.

Hvis dine fødder ikke synes at fungere så godt som du godt kunne tænke dig, så kan vi oplyse dig om, at Formthotics er blevet brugt af professionelle indenfor sundhedssektoren i mere end 20 år til at hjælpe folk med fodproblemer.

Formthotics specialtilpasser formen på dine sportssko til din unikke fodform, hvilket får dig til at føle dig komfortabet.
Ligemeget hvilken sportsgren eller aktivitet du udøver er der en Formthotics indlægssål der passer til dig.

Du er den eneste person i hele verden med din unikke fodform. Alligevel er de fleste sportssko masseproducerede og tilpasset en gennemsnitsfod som garanteret ikke ligner din fod!

Formthotics er en unik, blød indlægssål lavet af skum der former sig efter lige netop din fod, hvilket får din fod til at passe i din sko som var det én enhed. De fylder det tomrum ud der er mellem din fod og din sko, og yder hermed support til din fod i dens naturlige position. Det er akkurat ligesom at have dit eget fodaftryk inden i din sko!

Mens du arbejder kan dine fødder absorbere op til tre gange din kropsvægt – og fødder på arbejde kan tilbagelægge op til 24 kilometer om dagen. Det er ikke så mærkeligt at mange mennesker oplever fodsmerter mens de er på arbejde.

Mange problemer med dine fødder, ankler, ben, knæ og sågar rygsmerter er ofte forårsaget af dårlig fodstilling og den måde du står, går og løber på. Den gode nyhed er at ved at støtte dine fødder så de kan arbejde så effektivt som muligt, kan de fleste mennesker opnå en mærkbar lettelse af fodsmerter.

Formthotics indlægssåler til arbejdsbrug er designet til lige præcis dette formål. De støtter dine fødder i deres naturlige position inden i dine arbejds- og sikkerhedssko så du føler dig rigtig komfortabel. Det virkelig unikke er at med din egen kropsvægt og kropsvarme vil indlægssålerne forme sig efter din individuelle fodform. Efter kun tre dage har du dine helt egne, specialtilpassede arbejdssko!

PRIS inkl. tilpasning KUN 599,00 kr.
Book en tid her!

logo2x