Skadesbehandling

 

Effektiv skadesbehandling

 

VacuSport er effektiv ved skadesbehandling og restitutionsbehov, som opstår i forbindelse med træning, motion og sport. Ved skader eller overbelastning kan der forekomme indre blødninger eller væskeansamlinger (ødemer).

 

VacuSport fremmer kroppens egne helingsprocesser ved at understøtte øget perfusion til det skadede område, hvorved skadesperioden reduceres.

 

VacuSport er virkningsfuld som accelerator for regenereringsprocessen ved at øge perfusionen. Øget perfusion skaber en forhøjet udskillelse af affaldsstoffer, hvilket medfører øget laktat- (mælkesyre) og kreatinkinasereduktion (proteinnedbrydelse).

 

Målgruppen for VacuSport er primært til trænings-, motions- og sportsudøvere med akutte eller kroniske skader samt til dem, der ønsker at fremme kroppens regenerering efter træning.

 

Teknikken bag VacuSport er en forøgelse af mikrocirkulationen samt en forbedret kapillarisering (små blodkar) i underekstremiteterne, ved skiftevis at påvirke kroppen med undertryk (vakuum) og normalt atmosfærisk tryk. Undersøgelser viser en markant forbedring af blodcirkulationen, især i de perifere områder. Det er en human og risikofri behandling, som ikke giver bivirkninger.