Vakuumterapi

 

Effektiv behandling

 

Vacuumterapi er effektfuld til behandling og lindring af forskellige symptomer, som opstår i forbindelse med kredsløbsforstyrrelser. Vacuumterapi er ligeledes virkningsfuld til forebyggelse og vedligeholdelse af kredsløbet. Undersøgelser viser en markant forbedring af blodcirkulationen og derved større blodgennemstrømning, især i de perifere områder. Derved bliver mikrocirkulationen øget og blodets returløb boostet. Vakuumbehandling fremmer livskvaliteten og hjælper kroppens egne helingsprocesser.

 

Målgruppen for Vacuumterapi er primært mennesker med diabetes og kredsløbsforstyrrelser. Mulige symptomer vises oftest som allergi, hud irritationer, ødemer, sår, muskelsmerter, slapt væv, åreknuder og neuropati forstyrrelser. Er ligeledes effektfuld ved akutte og kroniske skader, samt regenerering efter operationer, herudover er vacuumterapi et uundværligt hjælpemiddel til sportsfolk der kræver hurtig og effektiv restitution og behandling af ligamentskader o.lign.

 

Teknikken bag Vacuumterapi er at udsætte kroppens underekstremiteter med undertryk i forskellige frekvenser. Ved at udsætte kroppen for skiftevis undertryk til normalt atmosfærisktryk trænes og udvides blodkarrene, hvilket forbedrer blodomløbet og antallet af kapillærer (små blodkar) forøges. Ydermere udskilles ophobede affaldsstoffer (lymfedrænage) i større grad, hvilket lindrer smerter og dermed forøges mobiliteten. Det er en human og risikofri behandling som ikke giver bivirkninger.