Massage

 

Sportsmassage er en fysisk / manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor sportsmassøren, med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv og herigennem medvirker til bl.a. at forøge psykisk og fysisk velvære og hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv.

 

Sportsmassage virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke evt. muskelsmerter, forøge de bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding (tonus) og dermed skabe bedre muskelbalance. Med andre ord, medfører sportsmassagen at bevægeapparatets funktioner normaliseres, hvilket letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod.

 

Sportsmassagen er nærmest uovertruffen til behandling af muskulære lidelser i bevægeapparatet, heriblandt museskader, spændingshovedpine, øm og træt lændemuskulatur o.lign. Sportsmassage giver desuden velvære og forebygger bl.a. stress ved regelmæssige behandlinger.

 

Når du vælger fysiurgisk massage hos os, kan du opleve at vi kombinere flere behandlingsformer til een samlet behandling. Når vi behandler bruger vi manuel massage, bruger triggerpunkter på muskulatur der er spændt hårdt op og som måske er årsag til dine problemer samt ved hjælp af sportrefleksterapi hvor vi behandler muskelsener, for professionelle sportsudøvere som kræver hurtig restitution bruger vi desuden akupunktur i musklerne for at fremme frigivelsen af endorfiner og kortison.