Praktisk info

 

Hudpleje:

 

Rens din hud morgen og aften og brug derefter en god creme. Så fjerne du alle de frie radikaler, støv, snavs, dampe fra rengøringsmidler m.m, der nedbryder huden. Cremen beskytter den mod ny påvirkning og virker genopbyggende. Eksforliere gerne huden en til to gange om ugen og brug en ansigtsmaske, alt efter hvad din hud har behov for, det fjerne de døde husceller, sætter gang i blodcirkulationen og cellefornyelsen, og huden bliver sund og frisk at se på.

 

Voksning:

 

Ved hårfjerning skal hårene min. være 5 mm lange, så lad dem vokse

ca. 2 uger inden første behandling.

 

Eksfoliere gerne huden inden voksning, så fjerner du de døde hudceller

og undgår indgroet hår.

 

Det anbefales ikke at udsætte huden for sol halvandet døgn efter hårfjerning,

for at undgå solskader.

 

 

Thermo Trim:

 

For at din kur skal lykkes, er det nødvendigt at du følger diæten til punkt og prikke. Sørg for rigelig søvn og gå ture i frisk luft hver dag.

 

Start ikke dit forløb lige op til din menstruation.

 

Thermo Trim anbefales ikke hvis du:

Er gravid

Er diabetiker

Har meget højt eller lavt blodtryk

Har dårligt hjerte

Har dårligt blodomløb

Tager vanddrivende midler

Tager blodtryksænkende midler

 

Ved ovenstående henvises til vores dygtige kostvejleder Rikke.

 

Hvad siger pigerne om Thermo Trim:

 

Karen 35 år:

"Gennem længere tid har jeg forsøgt at smide de ekstra kilo rollen som Mor har givet mig. Det har været en noget sværere opgave end forventet. Jeg blev gjort opmærksom på Melani og hendes Thermo TRIM behandling. Var dog noget usikker på, om sådan et forløb ville holde. Men jeg må konstatere at jeg tog grueligt fejl. Efter et forløb på 3 uger har jeg tabt 5 kg. Sukkertrangen er væk og det er blevet meget nemmere for mig ikke at overspise i hverdagen. 6 uger efter endt behandling holder jeg stadig vægttabet. Hvilket jo er fantastisk. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Melani"

 

Louise 37 år:

"Syntes det er skønt med følelsen af, at kroppen er brevet renset for væske, affaldsstoffer og noget af det overflødigt fedt. Appetiten er reguleret, sukkertrangen er næsten væk og huden er blevet strammet op. Kan virkelig se det på appelsinhuden på lårene."

 

Smillah 38 år:

" Melani er altid klar med gode råd og hendes professionelle væremåde og omsorg hjælper en rigtig godt igennem.Synes de første par dage i forløbet var hårde, men så stabiliserede sulten sig og resultatet taler jo helt klart for sig selv. Ville gøre det igen, hvis jeg fik behov for det efter sommerferien eller julen, for at holde vægten ved lige."

 

Jannie 35 år :

"Trim kan stærkt anbefales. Det er ren velvære at ligge på briksen og sulten er væk efter få dage."

 

 

Pedicure:

En pedicure er en kosmetisk behandling, hvor neglene files og poleres, neglebånd fjernes, hård hud fjernes, hænder og fødder peeles og masseres.

 

Ved nedgroet negle, neglesvamp, ligtorne, hælerevner m.m.

henvises til vores dygtige fodterapeut Julie.

 

 

Super Polish:

Ingen base coat, ingen top coat, ingen lange hærdetider. Kinetics Super Polish fungerer ligesom en almindelig neglelak, i et enkelt trin, og hærder i 30 sek. under en LED-lampe. Neglene ser naturlige og tynde ud, farven fremstår levende, super blank og holder op til 14 dage. Super Polish er et mildere og mere skånsomt alternativ til Shellac.