Fodterapi

 

Alm. Fodbehandling

 

Behandlingen starter med et fodbad. Neglene bliver klippet, tilrettet og renset op. Hård hud, hælrevner og ligtorne fjernes. Har du fortykket eller deforme negle, bliver de tilrettet og fræset ned, så de får så normal en tykkelse og form som muligt. Fødderne vurderes individuelt, og der tages hensyn til den enkeltes hud og evt. sygdomme, inden behandlingen påbegyndes. Behandling afsluttes med let fodmassage i parabene og parfumefri cremen. Under fodbehandlingen vil du få råd og vejledning til daglige pleje af dine fødder..

 

Kompliceret fodbehandling

 

En kompliceret forbehandling er hvis der fx er mange ligtorne, meget hård hud eller revner, flere deforme negle, eller hvis det kræver en behandlingstid på over 60 minutter.

 

Behandlingen starter med et fodbad. Neglene bliver klippet, tilrettet og renset op. Hård hud, hælrevner og ligtorne fjernes. Har du fortykket eller deforme negle, bliver de tilrettet og fræset ned, så de får så normal en tykkelse og form som muligt. Fødderne vurderes individuelt, og der tages hensyn til den enkeltes hud og evt. sygdomme, inden behandlingen påbegyndes. Behandling afsluttes med let fodmassage i parabene og parfumefri creme. Under fodbehandlingen vil du få råd og vejledning til daglige pleje af dine fødder.

 

Luksus fodbehandling

 

TIL DIG SOM ØNSKER AT FORKÆLE DINE FØDDER LIDT EKSTRA…..

 

Behandlingen starter med et fodbad. Neglene bliver klippet, tilrettet og renset op. Hård hud, hælrevner og ligtorne fjernes. Har du fortykket eller deforme negle, bliver de tilrettet og fræset ned, så de får så normal en tykkelse og form som muligt. Fødderne vurderes individuelt, og der tages hensyn til den enkeltes hud og evt. sygdomme, inden behandlingen påbegyndes. Efter fodbehandlingen smørres fødderne ind i en fugtiggivende fodmaske og det hele afsluttes med massage af underben og foder. Under fodbehandlingen vil du få råd og vejledning til daglige pleje af dine fødder.

 

 

Ortonyxi

 

Ved nedgroede negle opleves typisk smerter omkring neglen, og huden kan være rød og hævet og betændt. Hvilket kan være til stor gene i dagligdagen. Ortonyxi er bøjlebehandling af nedgroede negle som har til formål at rette neglepladen ud, så den ikke længere trykker ned i neglefalsen

 

Påsætning af 1. bøjle 130 kr.

Påsætning af øvrige bøjler pr. stk. 100 kr.

Korrektion af 1 bøjle 100 kr.

Korrektion af 2 bøjler 130 kr.

Korrektion af 3 eller flere bøjler 160 kr.

 

 

Neglesvamp

 

Lider du af neglesvamp og har prøvet diverse creme, salver, lakker og måske endda skrappe pillekure uden held? Så er der nu håb forude.

 

PACT led lyd terapi er den mest effektive metode til fjernelse af neglesvamp. PACT står for “Photodynamisk Antimikrobiel Terapi”. Med denne metode dræbes vira, svampe og bakterier effektivt på og i neglen, uden at påvirke det raske væv.

 

Behandlingen består af 4 behandlinger pr. negl den første måned. Samt en kontrol og opfølgning på behandlingen efter 3 måneder. Der kan i svære tilfælde af svamp være behov for flere behandlinger.

 

PACT bebehandlings forløb med 4 lysbehandlinger 1200 kr. pr. negl

 

Indlæg

 

Som fodterapeut er jeg specielt uddannet til at fremstille indlægssåler. Hvert indlæg fremstilles individuel efter dit behov. Typiske fejlstillinger som nedsunket forfod, knyster, hammertær og platfod kan ofte afhjælpes med specialt fremstillet indlæg.

 

Formålet med at lave indlæg er at fordele kropsvægten på hele foden, således at foden ikke kun bliver belastet på enkelte områder, da dette giver hård hud, ligtorne, revnede og sprækkede hæle samt ømme fødder og smerter i resten af kroppen.

 

Et indlægsforløb består af

 

◾Forundersøgelse

◾Fremstilling af indlæg

◾Kontrol/ tilretning

 

 

 

Velkommen til Vestegnens Sundhedscenter !

 

Vi holder åbningsreception den 5. maj kl. 14-18, hvor vi byder på en tår at drikke, mens vi fremviser vores lokaler og mon ikke der er en masse gode åbningstilbud til dem der kigger forbi.

 

Alle behandlere vil være tilstede med gode råd og vejledning.

 

Det er allerede nu muligt at booke behandlinger via online booking, telefonisk booking er først muligt fra den 5. maj.

 

Vi glæder os til at se jer !